Novosti

Posjetite nas na Urbanovo 2015. – Dani vina u županiji Zrinskih, 15.-23.05.2015.

Posjetite nas na Urbanovo 2015. – Dani vina u županiji Zrinskih, 15.-23.05.2015.

Urbanovo 2015. – Dani vina u županiji Zrinskih

Uz dugogodišnju tradiciju održavanja URBANOVO predstavlja jednu od najvećih gospodarsko – turističkih manifestacija sjeverozapadne Hrvatske, a ove godine središnja manifestacija održava se od 15.-17.svibnja, dok će se od 22.-23. svibnja upriličiti Dani otvorenih vinskih podruma.

URBANOVO je višeslojna manifestacija koja se svake godine održava tijekom svibnja, a sadržajno je podijeljen u tri dijela: Festival pušipela (sajam vina, vinarske i vinogradarske opreme), Dani otvorenih podruma, te blagdan Svetog Urbana uz Vinski bal.

Festival je kao sajam vinarske i vinogradarske opreme u široj regiji prepoznat kao izvrsna platforma za promociju kulture pijenja vina i naše međimurske autohtone sorte Pušipel.
U tri dana trajanja Festivala, Urbanovo postaje mjesto susreta svih eminentnih proizvođača vina i vinarske opreme, poljoprivrednih proizvođača, poduzetnika, tradicijskih obrtnika, te postaje medij za upoznavanje gospodarskih subjekata s najnovijim trendovima u proizvodnji i primjeni vinogradarskih i vinarskih uređaja i opreme.

Svim sudionicima, izlagačima i posjetiteljima osiguran je besplatan internetski pristup, a organizirane prezentacije, stručni skupovi, vinske radionice i gastro show omogućuju transfer znanja, tehnologije i inovacija.

0